Kongressen rycker närmare

Det är otroligt mycket att göra nu. Inte nog med att vår fantastiska kongress går av stapeln nästa vecka! Vi har även en budgetprocess som kommit igång, varvat med möten om olika styrdokument och mitt i allt det har vi medlemsmöten, ledningsmöten osv. Vädret är vackert utomhus, men det är inte riktigt så att vi alla upplever det!

Sveriges mest pressade rulltrappor

Kongressen smygstartar redan nästa torsdag, med en rundvisning av Karlstad för hitresta miljöpartister, diskussioner mellan miljöpartistiska lokalpolitiker från olika delar av landet samt en förfest under kvällen.

Under fredagen börjar så kongressen, och det blir genast spännande i och med Maria Wetterstrands och Peter Erikssons sista språkrörstal. Under eftermiddagen sker så val av ny partisekreterare eftersom Agneta Börjesson också slutar, och sist en dundermiddag med lite fest igen!

Lugn och tyst i väntan på folk

På lördagen sker de två största valen: vilka ska bli nya språkrör för Miljöpartiet? Under lördagen talar också partisekreteraren, Gröna Studenters respektive Grön Ungdoms nya språkrör, samtidigt som ombuden ska rösta på en himla massa motioner.

På söndagen avslutas kongressen med tal av de nya språkrören, en himla massa fler beslut och vips! slutar allting med lite underhållning.